LittHerois i LittHeroïnes

Litterarum 2018

Litterarum, Móra d’Ebre, fira d’espectacles literaris que tindrà lloc del 24 al 27 de maig, celebra enguany la seva 11ª edició convertint-se en l’espai de referencia i descoberta dels espectacles literaris en llengua catalana. La internacionalització de la fira, els gairebé 35 espectacles de tots els territoris de llengua catalana i una dotzena d’espais de programació fan d’aquesta edició la més ambiciosa i extensa per a públic, programadors i artistes.

Entre els espectacles que faran pujar la literatura a escena destaquen Roger Mas, que ens oferirà un recull de cançons de la seva discografia així com obra musicada d’altres poetes com Maragall i Martí i Pol; l’espectacle ‘El Nus i la Flor’, un gran cicle de cançó i recitat en català en el qual s’integra una miríada de tendències estètiques a partir d’un recull de poemes d’Enric Casasses amb Maria Mauri i Daniel Ariño i ‘Verema dels sentits’ una barreja musical i dramática de poemes, cançó i vins basat en textos d’Estellés.

Els espectacles literaris infantils i familiars, agrupats entorn al programa Litterarum Petits tornaran a tenir un important espai en la programació de la fira. Rosa Fité amb un espectacle de titelles basat en textos de Joana Raspall, els valencians Disparatario amb un espectacle teatral basat en textos de Francesc Gisbert i de Dani Miquel o el teatre musical del Grup Macedònia són algunes de les propostes més rellevants.

Programació 2018

DESCOBREIX TOTES LES ACTIVITATS

Dissabte, 26 de maig de 2018

Divendres, 29 de maig de 2020