Litterarum tanca la seva 15a edició amb molt bon sabor de boca

  • Més de 3.500 assistents i 850 exemplars venuts 


 Aquest diumenge 29 de maig, finalitzava la 15a edició de Litterarum, la fira d’espectacles literaris, amb un balanç positiu que supera els 3.500 assistents. Amb un cap de setmana ple d’activitats escèniques literàries en llengua catalana, Móra d’Ebre ha tornat a ser el centre de l’univers literari dels països catalans. Una trobada de referència que creix, any rere any, i que, en la seva 15a edició, ha estat el punt de trobada de més de 70 programadors d’espectacles literaris. 

L’organització, encapçalada per la directora de la fira, Gemma Sastre, destaca la gran participació a Litterarum Petits, una de les principals apostes de la 15a edició i en la qual els més menuts han pogut gaudir de diferents activitats i tallers relacionats amb la lectura i les arts escèniques. 

Pel que fa a les propostes per apropar el públic més jove, se’n destaca la participació de 200 persones en el maridatge literari que es va celebrar, el dissabte a la nit, al castell de Móra d’Ebre, i per al qual es van esgotar les entrades en molt pocs dies. Una singular iniciativa que tindrà continuïtat en les properes edicions de la fira i que espera ser un punt de vinculació entre els més joves i la literatura escènica. 

D’altra banda, i pel que fa a la 19a Fira del Llibre Ebrenc, s’ha batut un nou rècord en la venda de llibres, de manera que el diumenge al matí ja se superaven els 850 exemplars venuts. Tot un èxit que ha marcat la fita més important de les 19 edicions d’aquesta fira. 

Dirigit per Gemma Sastre Sancho, Litterarum 2022 l’han organitzat l’Ajuntament de Móra d’Ebre, l’Institut Ramon Muntaner, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Hi col·laboren la Institució de les Lletres Catalanes, la Diputació de Tarragona i Òmnium. Amb el patrocini d’Agbar. 

Per a més informació i peticions específiques: Josep Ramon Guallar Roda: jrguallar@vertexcomunicacio.com