Oriol Ponsatí-Murlà, inaugura la 12a edició de Litterarum Móra d’Ebre

El director de la Institució de les Lletres Catalanes inaugurarà la 12a edició de Litterarum Móra d’Ebre

  • La fira se celebra del 30 de maig al 2 de juny a Móra d’Ebre i programa 34 propostes escèniques inspirades en escriptors catalans contemporanis i clàssics.

  • La poeta Dolors Miquel i el músic Marc Egea, els cantautors valencians Miquel Gil i Pau Alabajos i la cantant Big Mama són alguns dels artistes que hi presenten espectacle. 

  • Enguany hi prendran especial protagonisme l'escriptora Teresa Pàmies i el poeta i dramaturg Joan Brossa, dos autors dels quals aquest 2019 se'n celebra el centenari dels seus naixements. 


Litterarum Móra d’Ebre es referma com a espai de referència i descoberta dels espectacles literaris en llengua catalana. La internacionalització de la fira, els trenta-quatre espectacles de tots els territoris de parla catalana i una dotzena d’espais de programació fan d’aquesta edició la més ambiciosa i extensa per a públic, programadors i artistes. 

La inauguració oficial de la 12a edició de Litterarum Móra d’Ebre i la 17a edició de la Fira del Llibre Ebrenc serà dijous 30 de maig a les 20h a la plaça de Dalt de Móra d’Ebre, a càrrec d’Oriol Ponsatí-Murlà, director de la Institució de les Lletres Catalanes. 


Dossier de premsa:
www.litterarum.cat/mitjans

Tota la programació:
www.litterarum.cat/public

Selecció de vídeos dels espectacles:
https://we.tl/t-n5GYcU91En

Premsa i comunicació: 
Oriol Gracià, comunicacio@litterarum.cat, Tel. 616 860 758
A la vostra disposició per a la gestió d'entrevistes, imatges i acreditacions d'espectacles.